loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Offshore

De offshore is een wereld achter gesloten deuren. Mensen die er niets mee te maken hebben komen er niet mee in aanraking en zien het niet van dichtbij. Hooguit een keer op een videoplatform, maar daar blijft het ook bij. De mensen die er wel mee in aanraking komen, die raken eraan gehecht.

Het is een ‘way of life’. De professionals die werkzaam zijn in de offshore willen niets anders. Het is een passie. En wie wil dat nou niet? In de ochtend wakker worden en zo ver u kunt kijken ziet u alleen maar zee. Geen gebouwen ofgehaaste automobilisten. Drukte is er wel, het werk kan soms namelijk hectisch zijn.

Bij Expertise Engineers hebben we altijd vacatures openstaan voor functies in de offshore. Klik op onderstaande button om vacatures te bekijken.

Direct aan de slag

Bij Expertise Engineers zijn we altijd op zoek naar professionals. We opereren in verschillende sectoren, werken met transparante tarieven en u komt in vrijwel alle gevallen direct op contract te staan bij de opdrachtgever. Dat is de zekerheid die wij aan vakmensen bieden.

Onderstaand vindt u een overzicht van openstaande vacatures. Reageer direct of bel wanneer u vragen heeft. Een afspraak is zo gemaakt!

Morgen Internet - Zorgeloos website