loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Expertise
Engineers

Een organisatie waar men ervan bewust is waar het om draait in de sectoren waar zij actief is. Bij Expertise Engineers doen we het net wat anders. Consultants die zelf ook echt werkzaam zijn geweest in onze sectoren, die ongekend gedreven zijn en een stap extra zetten voor de opdrachtgever. En vakmensen, voor hen natuurlijk ook. We weten de perfecte match te vinden tussen vakkundig personeel en organisaties. Wij voelen professionals aan door onze ervaring in het werkveld.

Content Image 2

Wij helpen u verder.
Dit is ons verhaal

We bemiddelen vakmensen op MBO, HBO en WO-niveau. Die perfecte match resulteert niet alleen in groei voor de opdrachtgever, het zorgt voor een werkplek waar men jaren wil blijven zitten. Tijdens gesprekken weten we waar iemand wel en vooral niet past, op basis van die bevindingen dragen we professionals aan.

Door alles in eigen beheer tehouden, dus zonder tussenkomst van externepartners, kunnen we werken met transparante tarieven. Geen moeilijkheden met kostprijzen, omrekenfactoren en dergelijke, bij ons weet u waar u aan toe bent.

Als professional gebruik maken van ons uitgebreide netwerk? Of als opdrachtgever in dat netwerk terechtkomen en het vinden van de geschikte professionals vereenvoudigen?

Neem direct contact met ons op!

Team

Gallery Image 0
Jeffrey ter Veer
Eigenaar

Gallery Image 1
Romy de Ruiter
Office Manager

Gallery Image 3
Ynzo Calor
Manager Recruitment

Gallery Image 4
Tamara van Berkel
Boekhouding

Gallery Image 5
Sung
Specialist werving & selectie

Gallery Image 6
Soufiane
Junior recruiter

Gallery Image 7
Sabri
Junior recruiter

Gallery Image 8
Bobbie
Waakhond

25

Jaren ervaring in
elke sector

9

,6

Klanten beoordelen ons
met een

233

Mensen geholpen
aan een baan

Morgen Internet - Zorgeloos website