loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Expertise
Engineers

Een organisatie waar men ervan bewust is waar het om draait in de sectoren waar zij actief is. Bij Expertise Engineers doen we het net wat anders. Consultants die zelf ook echt werkzaam zijn geweest in onze sectoren, die ongekend gedreven zijn en een stap extra zetten voor de opdrachtgever. En vakmensen, voor hen natuurlijk ook. We weten de perfecte match te vinden tussen vakkundig personeel en organisaties. Wij voelen professionals aan door onze ervaring in het werkveld.

Content Image 2

Wij helpen u verder.
Dit is ons verhaal

We bemiddelen vakmensen op MBO, HBO en WO-niveau. Die perfecte match resulteert niet alleen in groei voor de opdrachtgever, het zorgt voor een werkplek waar men jaren wil blijven zitten. Tijdens gesprekken weten we waar iemand wel en vooral niet past, op basis van die bevindingen dragen we professionals aan.

Expertise Engineers richt zich op de volgende sectoren: Machine- en apparatenbouw, Mechanical en Electrical Engineering, Offshore en de maritieme sector.

Door alles in eigen beheer tehouden, dus zonder tussenkomst van externepartners, kunnen we werken met transparante tarieven. Geen moeilijkheden met kostprijzen, omrekenfactoren en dergelijke, bij ons weet u waar u aan toe bent.

Als professional gebruik maken van ons uitgebreide netwerk? Of als opdrachtgever in dat netwerk terechtkomen en het vinden van de geschikte professionals vereenvoudigen?

Neem direct contact met ons op!

Team

Gallery Image 0
Jeffrey ter Veer
Eigenaar

Gallery Image 1
Romy de Ruiter
Office Manager

Gallery Image 3
Tamara van Berkel
Boekhouding

25

Jaren ervaring in
elke sector

9

,6

Klanten beoordelen ons
met een

233

Mensen geholpen
aan een baan

Direct aan de slag

Bij Expertise Engineers zijn we altijd op zoek naar professionals. We opereren in verschillende sectoren, werken met transparante tarieven en u komt in vrijwel alle gevallen direct op contract te staan bij de opdrachtgever. Dat is de zekerheid die wij aan vakmensen bieden.

Onderstaand vindt u een overzicht van openstaande vacatures. Reageer direct of bel wanneer u vragen heeft. Een afspraak is zo gemaakt!

Morgen Internet - Zorgeloos website