loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

7_content_image_1636538783880443107.png Consultancy

Als payrollbedrijf nemen we de salarisadministratie enhetwerkgeverschap over van de opdrachtgever. De professional blijft bij de opdrachtgever of het bedrijf waar hij of zij werkt in dienst, maar het salaris en bijbehorende administratie neemt Expertise Engineers voor haar rekening.

Als werkgever heeft u geen omkijken meer naar de salarisadministratie. Dit scheelt niet alleen een hoop stress, ook blijven er uren over die men ergens anders in kan steken. Zo kunnen andere bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Daarnaast wordt het risico afgewenteld. Als ondernemer weet u precies hoeveel er maandelijks moet worden betaald voor de werknemers. Geen onvoorziene kosten meer op het gebied van personeel.

Voor de professional is het ook een fijne gedachte. De professional heeft zekerheid, tijdens ziekte wordt er doorbetaald en hij of zij is zeker van vakantiegeld. Ook kan hij of zij ervan uitgaan dat alles op de juiste momenten wordt betaald.

7_content_image_16343001541079270408.jpg

Direct aan de slag

Bij Expertise Engineers zijn we altijd op zoek naar professionals. We opereren in verschillende sectoren, werken met transparante tarieven en u komt in vrijwel alle gevallen direct op contract te staan bij de opdrachtgever. Dat is de zekerheid die wij aan vakmensen bieden.

Contact

Onderstaand vindt u een overzicht van openstaande vacatures. Reageer direct of bel wanneer u vragen heeft. Een afspraak is zo gemaakt!

Expertise Engineers

Wiedhaak 8
3371 KD Hardinxveld – Giessendam

Telefoon: +31(0)857 43 04 74

E-mail: info@expertise-engineers.nl

Bekijk routebeschrijving

Morgen Internet - Zorgeloos website