loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

8_content_image_1636538839332721191.png Werving & Selectie

Bij werving & selectie gaan wij voor de opdrachtgever op zoek naar geschikte professionals. Na één of meerdere gesprekken wordt er een duidelijk kandidaten profiel opgesteld. In dit profiel komt de gewenste professional goed naar voren.

De zoektocht start altijd in de eigen pool. We bekijken of er geschikte professionals zijn waar we al mee in contact staan. Dit is het gedeelte ‘werving’. Ook zetten we verschillende lijnen uit bij connecties en raadplegen we ons netwerk. We doen er alles aan om met de beste professionals in contact te komen.

Nadat er een shortlist is gemaakt, worden er gesprekken gevoerd met de professionals. De criteria die onze opdrachtgevers doorgeven in combinatie met de gevoerde gesprekken resulteren in een ideale kandidaat. Deze kandidaat stellen wij vervolgens bij u voor waarna u ook een gesprek voert. Met deze manier van werken zorgen we voor zekerheid. Bij Expertise Engineers gaan we enkel voor het hoogst haalbare. We zetten alleen personeel in waarvan we zeker weten dat zij de klus zullen en kunnen klaren.

8_content_image_1634300185461954242.jpg

Direct aan de slag

Bij Expertise Engineers zijn we altijd op zoek naar professionals. We opereren in verschillende sectoren, werken met transparante tarieven en u komt in vrijwel alle gevallen direct op contract te staan bij de opdrachtgever. Dat is de zekerheid die wij aan vakmensen bieden.

Contact

Onderstaand vindt u een overzicht van openstaande vacatures. Reageer direct of bel wanneer u vragen heeft. Een afspraak is zo gemaakt!

Expertise Engineers

Wiedhaak 8
3371 KD Hardinxveld – Giessendam

Telefoon: +31(0)857 43 04 74

E-mail: info@expertise-engineers.nl

Bekijk routebeschrijving

Morgen Internet - Zorgeloos website